ویزا استارتاپ آفریقای جنوبی

 (5/5) 1513 امتیاز  
0 / 5

Your page rank:

موسسه بین المللی ثبتا (Sabtta Group) با ایجاد شعب خود در 34 کشور کلیه خدمات در زمینه استارتاپ آفریقای جنوبی را به عنوان نماینده تام شما در کشور مورد نظر انجام میدهد . موسسه ثبتا به پشتوانه سالها تجربه و کادر مجرب و متخصص تمامی امور مربوط به خدمات استارتاپ آفریقای جنوبی را در در سریع ترین زمان ممکن به متقاضیان ارائه میکند .

امروز مورخ:
پاسخگویی 24H
واحد پشتیبانی
شبکه جهانی
بیش از 34 شعبه
رتبه MQFL
گواهینامه cess
130.000 RG
130 هزار ثبت موفق

وضعیت : قابل ارائــــــــــــــــــــه (فعـــــــــــــــال)

راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی

مهاجرت از طریق ویزا استارتاپ آفریقای جنوبی

توانمندی های فرد برای اخذ استارتاپ آفریقای جنوبی

راه اندازی و ویزا استارتاپ

طراحی استارتاپ آفریقای جنوبی

استارتاپ پروژه‌ای است که توسط یک کارآفرین با هدف جست‌وجو، توسعه و اعتبارسنجی یک مدل تجاری مقیاس‌پذیر راه اندازی میشود؛ کارآفرین فردی است که می‌تواند به همه مشاغل جدید اشتغال داشته باشد. استارتاپ به مشاغل جدیدی گفته می‌شود که قصد دارند فراتر از بنیانگذاران انفرادی رشد کنند. استارتاپ‌ها در ابتدا با عدم قطعیت زیادی روبرو هستند و احتمال شکست آن‌ها بسیار بالا است؛ به همین سبب، در نهایت تعداد کمی از آن‌ها موفق و به نتیجه میرسند.

اخذ تاییدیه برای استارتاپ آفریقای جنوبی

راه اندازی و ویزا استارتاپ

توان مالی برای اخذ ویزا استارتاپ آفریقای جنوبی

مراحل دریافت استارتاپ آفریقای جنوبی

چرخه دریافت استارتاپ آفریقای جنوبی

در این بخش تلاش کردیم چارت یا چرخه ویزای استارتاپ آفریقای جنوبی این کشور را نمایش دهم. این چرخه نشان دهنده آن است که چگونه مراحل مربوط به راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی و اخذ اقامت از طریق آن را ذکر کرده ایم.

مرحله دوم

حمایت مالی برای استارتاپ آفریقای جنوبی

 پس از توافق با سازمان حامی نامه حمایت از استارتاپ آفریقای جنوبی را دریافت می کنید. سازمان حامی همزمان با ارسال نامه ساپورت برای شما، نامه تعهد را نیز برای اداره مهاجرت ارسال خواهد کرد.
مرحله دوم
مرحله سوم

درخواست صدور ویزا از طریق استارتاپ آفریقای جنوبی

حالا شما نامه حمایت از استارتاپ آفریقای جنوبی دارید. پس وقت کار با اداره مهاجرت کشورهای مختلف است. مدارک را تهیه کنید و درخواست ویزای اقامت و ویزا کار را ارسال کنید.
مرحله سوم
مرحله چهارم

مهاجرت و اخذ ویزای کار

معمولا جواب درخواست ویزای کار زودتر از موعد به دست شما می رسد این زمان بین سه تا شش ماه است. فراموش نکنید همزمان پروسه اقامت دائم شما از طریق  استارتاپ آفریقای جنوبی در جریان می باشد. پس هنوز تحت نظارت اداره مهاجرت خواهید بود.
مرحله چهارم
مرحله پنجم

بررسی نوع و ماهیت استارتاپ آفریقای جنوبی

در صورتی که اداره مهاجرت تصمیم به چک کردن پروژه استارتاپ آفریقای جنوبی شما بگیرد، اینجا رد و نشانی از سازمان های دیگر نیز پیدا می شود که در ادامه این مقاله در مورد آن ها صحبت خواهیم کرد. در این مرحله یکی از این سازمان ها شروع به جمع کردن اطلاعات خواهد کرد. اطلاعات از سازمان حامی و اداره مهاجرت دریافت می شود و نتیجه تحلیل و بررسی به اداره مهاجرت اطلاع داده خواهد شد.  
مرحله پنجم
مرحله ششم

صدور ویزا و اقامت اولیه استارتاپ آفریقای جنوبی

تبریک، حالا وقت آن است که اقامت خود را از طریق استارتاپ آفریقای جنوبی دریافت کنید. از این جا به بعد مسئولیتی در قبال پروژه پیش رو نخواهید داشت.
مرحله ششم

مدارک لازم برای اخذ استارتاپ آفریقای جنوبی

مدارک زیر در خصوص برنامه مهاجرتی استارت آپ ویزا (ویزای استارتاپ کشورهای مختلف)، به صورت کلی عنوان شده، که در ادامه مطلب به جزئیات آن اشاره می کنیم. (ارائه تمامی آنها اجباری نیست). ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست و شرایط متقاضی بستگی دارد. ثبتا استارتاپ آفریقای جنوبی

مزایای راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی

راه اندازی و ویزا استارتاپ

معایب راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی

در این بخش به بررسی معایب ویزای استارتاپ آفریقای جنوبی می پردازیم. برای اینکه بتوانید ایده نوپای خود را در قالب یک پروژه کامل در این کشور اجرا کنید، باید به تمام جوانب امور آگاه باشید. از آنجا که لازم است ایده خلاقانه شما، توانایی رقابت را داشته باشد، لذا امکان شکست استارتاپ آفریقای جنوبی همچون سایر در کشورهای پیشرفته بالا است. همچنین به دلیل اینکه پروژه های متعدد و ناکارآمدی از سوی مردم ایران به این کشور مختلف فرستاده شده است، محدودیت های فراوانی برای پذیرش نوع استارتاپ آفریقای جنوبی ماهیت ایده از طرف اداره مهاجرت اعمال شده است که احتمال عدم پذیرش طرح را بالا می برد. برای اینکه بتوانید استارتاپ آفریقای جنوبی را راه اندازی کنید، لازم است تمکن مالی بالایی داشته باشید و به آن ها ثابت کنید قادر هستید مخارج زندگی خود را به خوبی تامین کنید. همچنین وجوه باید قابل دسترسی باشند و بدهی ای در آن ها وجود نداشته باشد. این مسئله کار را برای مهاجرت از طریق ویزا استارتاپ آفریقای جنوبی کمی دشوارتر کرده و این فرایند را با پیچیدگی های بیشتری رو به رو می کند.

راه اندازی و ویزا استارتاپ

چرا مهاجرت از طریق استارتاپ آفریقای جنوبی

جمع بندی در مورد استارتاپ آفریقای جنوبی

ویزا استارتاپ آفریقای جنوبی یکی از بهترین گزینه های موجود برای مهاجرت و اخذ اقامت است ، شاید شما نیز تمایل دارید به دلیل وجود امکانات فوق العاده، برای شروع و راه اندازی کار از طریق استارتاپ آفریقای جنوبی به این کشور مهاجرت کنید و در آنجا به ادامه فعالیت بپردازید. اما باید بدانید روش مهاجرت شما، کاملا وابسته به قابلیت های شما است. افرادی که قصد دارند از طریق ویزای استارتاپ آفریقای جنوبی به این کشور مهاجرت کنند، لازم است ایده نوآورانه خود را ارسال کنند تا در صورت پذیرش، بتوانند با بهترین شرایط به این کشور سفر کنند. همانطور که می دانید مهاجرت به هر کشوری معایب و مزایایی دارد و هیچ کشوری نیز از این قاعده مستثنا نیست. اما طی مقایسه ای انجام شده مشاهده می کردیم مشکلات ویزای استارتاپ آفریقای جنوبی در کمترین سطح ممکن است و به اندازه ای نیست که بتوان قید مهاجرت به این کشور و بهره مندی از امکانات فوق العاده آن را زد. بنابراین برای مهاجرت از طریق راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی باید دست به کار شد و این فرایند را با سرعت بیشتری پیش برد. راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی قوانین و شرایط مهم دیگری نیز دارد که بهتر است در این باره با وکلا و کارشناسان مهاجرتی کاربلد و مجرب ما مشورت کنید.

سوالات متداول:

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا استارتاپ آفریقای جنوبیبنا بر نوع استارتاپ و میزان سرمایه از 3 الی 9 ماه متغییر است
بله ، هم اکنون کلیه خدمات اخذ ویزا و مهاجرت از طریق استارتاپ آفریقای جنوبی در این مرکز به متقاضیان ارائه میشود
حداقل سرمایه لازم برای راه اندازی استارتاپ آفریقای جنوبی با توجه به نوع استارتاپ و ابعاد آن از 10 الی 30 هزار دلار متغییر بوده

شما میتوانید به دو روش حضوری و غیر حضوری نسبت به عقد قرارداد اقدام نمایید ، متقاضیان میتوانند بمنظور کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان این مرکز ارتباط بگیرند.

آخرین مطالب:

فهرست مطالب

فهرست مطالب