امور حقوقی بین المللی

 (5/5) 1513 امتیاز  
0 / 5

Your page rank:

موسسه بین المللی ثبتا (Sabtta Group) با ایجاد شعب خود در 34 کشور کلیه خدمات در زمینه امور حقوقی بین المللی را به عنوان نماینده تام شما در کشور مورد نظر انجام میدهد . موسسه مهاجرتی ثبتا به پشتوانه سالها تجربه و کادر مجرب و متخصص تمامی امور مربوط به خدمات امور حقوقی بین المللی را در در سریع ترین زمان ممکن به متقاضیان ارائه میکند . بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه مقالات مرتبط با امور حقوقی بین المللی میتوانید به پایگاه اطلاعاتی ثبتا مراجعه نمایید.

امروز مورخ:
افتتاح حساب ارزی ویژه ایرانیان ظرف مدت کمتر از 20 روز بدون محدودیت  دارای موبایل بانک و اینترنت بانک دریافت و ارسال حواله سوئیفت متصل به شبکه ویزاکارت و مسترکارت قابل استفاده در دستگاه ATM قابل استفاده در سراسر دنیا دارای دبیت کارت بنام شحص متقاضی دارای کریدیت کارت متصل به حساب امکان پرداخت روزانه 10.000 یورو پرداخت های اینترنتی بدون محدودیت بهمراه دو عدد سیم کارت بین المللی  پشتیبانی و پاسخگویی 24 ساعته بیش از 1800 مشتری راضی
ارائه خدمات تخصصی رفع ریجکتی امور حقوقی بین المللی
پاسخگویی 24H
واحد پشتیبانی
شبکه جهانی
بیش از 34 شعبه
رتبه MQFL
گواهینامه cess
130.000 RG
130 هزار ثبت موفق

وضعیت : قابل ارائــــــــــــــــــــه (فعـــــــــــــــال)

خدمات امور حقوقی بین المللی

SABTTA GROUP

وکیل متخصص در امور حقوق بین الملل ثبتا گروپ

ارائه خدمات اخذ وکیل و امور حقوقی بین الملل :

علم حقوق، در یک تقسیم بندی مهم، به حقوق داخلی و حقوق بین‌الملل، تقسیم می‌شود. حقوق داخلی، شامل کلیه قوانین و مقرارت مدنی و کیفری است که در داخل هر کشوری اجرا می‌شود. اما قوانین و مقررات حقوق بین الملل در گستره جهانی می‌باشد. حقوق بین الملل مفهوم بسیار گسترده‌‌ای است که متشکل از معاهدات، توافق نامه‌های مختلف بین مللی و موضوعات مختلف است. موضوعات مختلفی که در حوزه حقوق بین الملل گنجانده شده‌‌اند، نقش متفاوتی در ایجاد روابط خوب و همکاری بهتر بین کشور‌ها دارند. متأسفانه، اختلافات بین کشور‌ها به دلیل اختلافات حقوقی، زبانی و فرهنگی بین آنها است. وکلای بین المللی متخصصان حقوقی هستند که به حل این اختلافات کمک می‌کنند. در این مقاله به بررسی حقوق بین الملل و انواع آن، وکیل بین الملل و نحوه اخذ آن خواهیم پرداخت.

حقوق بین الملل چیست؟

برای حقوق بین الملل تعاریف زیادی وجود دارد اما به طور خلاصه حقوق بین الملل مجموعه قوانین، موافقت نامه‌ها و معاهداتی است که بین کشورها لازم الاجرا است. به نوعی می‌توان گفت حقوق بین الملل یعنی حقوقی که همه کشورها آن را پذیرفته و بر روی آن توافق دارند. حقوق بین الملل یک سیستم حقوقی مستقل است و از جهات مختلف با سیستم‌های حقوقی داخل هر کشور متفاوت است. به عنوان مثال، اگرچه سازمان ملل متحد ظاهری قانون گذار دارد، اما قدرت صدور قوانین لازم الاجرا در سطح جهانی را ندارد. از طرفی حقوق بین الملل فقط در سطح بین الملل عمل می‌کند و شامل سیستم‌های حقوقی داخلی هر کشور نمی‌شود.

انواع حقوق بین الملل

همان‌طور که گفته شد حقوق بین الملل شامل گستره وسیعی از قوانین و معاهدات است که بین کشورهای جهان وجود دارد و سازمان‌ها و دادگاه‌های بین المللی با استفاده از این قوانین و مقررات اختلافات کشورها در سطح جهانی را حل می‌کنند. به طور کلی می‌توان گفت که حقوق بین الملل به دو دسته تقسیم می‌شود که عبارتند از حقوق بین الملل عمومی و حقوق بین الملل خصوصی. در این قسمت به اختصار با هر کدام آشنا خواهیم شد.

  • حقوق بین الملل عمومی

این نوع حقوق بین الملل همانطور که از نامش مشخص است شامل قوانین و قواعدی است که رعایت آن بدون برای کلیه کشور‌ها و سازمان‌های بین المللی ضروری بوده و همه کشور‌ها و سازمان‌ها باید از این قوانین و قواعد جهانی پیروی کنند. از جمله این قواعد و مقررات حقوق بین الملل عمومی می‌توان به منع کشتار دسته جمعی و عهدنامه ۱۹۴۹ ژنو در زمینه حقوق جنگ اشاره کرد.

  • حقوق بین الملل خصوصی

این نوع حقوق بین الملل شامل قوانین، قواعد و مقرراتی است که رعایت آن فقط در گروه‌های خاص که در آنها حداقل دو کشور گردهم آمده‌‌اند را الزامی می‌داند. همچنین به روابط خصوصی افراد در سطح بین المللی می‌پردازد. برای نمونه می‌توان به موافقت نامه‌های همکاری، اقتصادی، بازرگانی و علمی و فرهنگی، تابعیت، مهاجرت و حق اقامت بین کشور‌ها و اشخاص اشاره کرد.

دادگاه‌های بین الملل

دادگاه‌های بین المللی برای بررسی و حل و فصل تخلفات و اختلافات حقوق بین الملل به وجود آمده اند. چندین دادگاه بین المللی در مناطق مختلف جهان مستقر هستند. از جمله آنها می‌توان به دادگاه بین المللی کیفری، دادگاه بین المللی دادگستری، دادگاه بین المللی حقوق دریا، دادگاه حقوق بشر اروپا و… اشاره کرد. همچنین شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز یک دادگاه بین المللی است. قوانین و اختیارات این دادگاه‌های بین المللی متفاوت است. برخی از آنها دائمی هستند و برخی دیگر برای حل و فصل اختلافات یا مسائل خاص توسط کشورهای عضو برای مدت زمان محدود به وجود می‌آیند. دادگاه‌های بین المللی ممکن است برای قضاوت در مورد موضوعات خاص تشکیل شوند در حالی که سایر دادگاه‌ها برای رسیدگی به انواع موضوعات تشکیل می‌شوند. به عنوان مثال دادگاه کیفری بین المللی در سال ۲۰۰۲ به عنوان یک محفل برای پیگرد قانونی جنایت علیه بشریت، نسل کشی و جنایات جنگی تأسیس شد. برای حل اختلاف و مشکلات حقوقی در عرصه بین الملل، سازمان‌ها، اشخاص و افراد مختلف اقدام به اخذ وکیل بین المللی می‌کنند.

وکیل بین الملل کیست؟

وکلا بین الملل حقوقدانانی هستند که در یک یا چند زمینه حقوقی تخصص دارند ازجمله آنها می‌توان به انعقاد قرارداد‌های بین المللی، ثبت شرکت‌های بین المللی، امور گمرکی، مهاجرت، تابعیت، مالیات یا حقوق بشر و… اشاره کرد. معمول‌ترین وظایف شغلی یک وکیل بین الملل شامل تهیه پیش نویس اسناد حقوقی، تحقیق در مورد قوانین، رسیدگی به مذاکرات و وکالت از مشتریان در دادگاه است. این وکلا ممکن است در مذاکره در مورد قراردادها، حل و فصل اختلافات بین المللی، رسیدگی به ادغام و امور ثبت شرکت‌ها و… نقش داشته باشند. به عنوان مثال، یک وکیل امور مالیاتی بین المللی باید قوانین مالیاتی مرتبط با معاملات مرزی را بشناسد و به مشتریان در کاهش نرخ مالیات موثر در سراسر جهان کمک کند. وکلا بین ملل با تسلط روی زبان‌ها مختلف توانایی برقرار ارتباط با اشخاص از کشور‌های مختلف هستند.

به طور کلی می‌توان گفت که وکیل بین الملل کسی است که از طرف یک شخص خارجی (حقوقی یا حقیقی) از طریق عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود. مالیات و قوانین مربوط به آن، واردات و صادرات، اساسنامه و عملکرد قانونی شرکت‌ها و… همه از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به عنوان مثال وکلای بین المللی می‌توانند کمک کنند تا اطمینان حاصل شود که یک شرکت قانونی کار می‌کند و در جامعه بین المللی با آن رفتار عادلانه‌‌ای می‌شود.

موسسه ثبتا با داشتن وکلای حرفه‌‌ای و مشاوران مجرب در اکثر کشور‌های جهان، به عنوان یک مرجع قابل اعتماد برای سازمان‌ها، شرکت‌ها و افراد مختلف جهت حل مشکلات و امور حقوقی شناخته شده است.

وظایف وکیل بین الملل

حوزه فعالیت وکلای بین الملل بسیار گسترده است. از جمله مهمترین وظایف وکلا بین الملل می‌توان به مشاوره حقوقی، حل اختلافات بین المللی بین کشور‌ها، سازمان‌ها و اشخاص، رسیدگی به امور ثبت شرکت‌ها و مسائل حقوقی آنها، کمک به انعقاد قرارداد‌های بین المللی، کمک به اشخاص و شرکت‌ها در امور اخذ ویزا، خرید املاک مستغلات، مهاجرت، اقامت و… اشاره کرد.

یک وکیل بین الملل باید به قوانین و اطلاعات دقیق کشور‌های مختلف مسلط باشد زیرا وقتی یک وکیل وکالت یک شخص، سازمان یا نهاد خاصی را بر عهده می‌گیرد موظف است بهترین نتیجه را برای مشتریان یا موکلان خود بدست آورد.

یک وکیل بین الملل باید به چندین زبان مسلط باشد زیرا دامنه فعالیت یک وکیل بین المللی به یک کشور محدود نمی‌شود.
یک وکیل بین الملل باید در دیپلماسی بین المللی مهارت بالایی داشته باشد زیرا کشور‌های مختلف در برابر حرکات، گفتار و نحوه عملکرد واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهند.

یک وکیل بین المللی به ایجاد و اجرای توافق نامه‌ها و معاهداتی کمک می‌کند که می‌تواند کمک شایانی به کشورهای شرکت کننده کند. همچنین این وکلا می‌توانند در افزایش و بهبود روابط تجاری بین کشورها کمک کنند.

چه کسانی به وکیل بین المللی نیاز دارند؟

همانطور که گفته شد وکلا بین الملل در اکثر حوزه‌های بین الملل فعالیت می‌کنند. و افراد و سازمان‌های مختلف بسته به نوع مشکل و فعالیت خود اقدام به اخذ وکیل بین الملل می‌کنند. در این قسمت کسانی را که برای انجام حل مشکلات و امور حقوقی بین الملل نیاز به اخذ وکیل بین المللی دارند معرفی خواهیم کرد.

  • اشخاص حقیقی: افراد و اشخاصی که بنا به دلایل مختلفی اعم از امور اخذ ویزا، مهاجرت، اقامت، تابعیت، ثبت شرکت و… نیاز به اخذ وکیل دارند.
  • اشخاص حقوقی: کشور‌ها، سازمان‌ها، نهاد‌های دولتی و خصوصی و همچنین شرکت‌هایی که به دلیل موارد مختلفی چون حل اختلافات بین المللی، مشکلات حقوقی، توسعه روابط و… نیاز به اخذ وکیل دارند.

وکیل بین المللی و ثبت شرکت‌ها

به طور معمول بیشتر فعایت وکلای بین المللی در زمینه تنظیم قراردادها و ثبت شرکت‌های بین المللی می‌باشد. زمانی که دو کشور با هم در یک موضوع سیاسی، اقتصادی یا تجاری وارد مذاکره می‌شوند و یک قرارداد تنظیم می‌کنند یک وکیل حرفه‌‌ای می‌تواند با دانش، مهارت، تخصص و آگاهی از قوانین و آداب و رسوم دو کشور به موفقیت این قرارداد کمک کرده و حافظ منافع کشور خود باشد. همچنین با آگاهی از قوانین و مقررات ثبت شرکت در کشور‌های مختلف تمام مراحل مربوط به ثبت شرکت برای اشخص، سازمان یا شرکت‌های مادر را انجام می‌دهند.

نحوه اخذ وکیل بین الملل

کشور‌های مختلف قوانین مختلفی دارند که این قوانین نشات گرفته از مذهب، فرهنگ و سوابق اجتماعی آن کشور می‌باشد. هنگام انتخاب یک وکیل بین المللی باید توجه کرد که وکیل بر قوانین آن کشور مسلط باشد و از فرهنگ و آداب و رسوم مردم آن کشور اطلاع کافی داشته باشد. همچنین وکیل باید دارای مجوز وکالت و فعایت در امور بین الملل را نیز داشته باشد.

برای انتخاب وکیل بین الملل راه‌های مختلف وجود دارد. که هر کدام مزایا و معاب خاص خود را دارند اما بهترین شیوه انتخاب وکلایی است که در شرکت‌ها و موسسه‌های بین المللی و نام آشنا فعایت می‌کنند. از جمله این موسسه‌ها، موسسه بین المللی ثبتا می‌باشد که به واسطه تجربه و اعتبار چندین ساله در زمینه اخذ وکیل و امور حقوقی بین الملل توانسته در چند سال اخیر مشکات حقوقی بسیاری را در عرصه بین الملل حل کند.

سوالات متداول حقوق بین الملل

واحد پاسخگویی و پشتیبانی ثبتاگروپ

SABTTA GROUP

چطور میتوان از خدمات ثبتا گروپ در زمینه امور حقوقی بین المللی استفاده نمود؟

بمنظور استفاده از خدمات موسسه ثبتا گروپ در زمینه امور حقوقی بین المللی میبایست در ابتدا مشاور و وکیل تخصصی شرایط شما را بررسی نموده و سپس با در نظر گرفتن تمام جوانب کار برای عقد قرارداد اقدام نمایید.

برای گرفتن مشاوره در زمینه امور حقوقی بین المللی چطور اقدام کنم؟

درصورتی که نیاز به مشاوره تخصصی در زمینه امور حقوقی بین المللی دارید ، میبایست از طریق این بخش ابتدا درخواست خود را ثبت و برای کارشناسان ما ارسال نمایید ، لازم به ذکر است پس از ثبت و تکمیل فرم مشاوره کارشناسان و وکلای این مجموعه حداکثر ظرف مدت 1 ساعت کاری با شما تماس خواهند گرفت.

برای عقد قرارداد در زمینه امور حقوقی بین المللی باید چگونه عمل نمود؟

بمنظور عقد قرارداد امور حقوقی بین المللی میتوانید با هماهنگی قبلی به دفاتر ثبتا گروپ مراجعه نموده و نسبت به امضای قرارداد اقدام نمایید.

آیا خدمات مرتبط با امور حقوقی بین المللی در موسسه ثبتا ارائه میشود؟

بله ، خدمات مربوط به امور حقوقی بین المللی هم اکنون فعال و قابل ارائه میباشد

هزینه استفاده از خدمات امور حقوقی بین المللی چگونه محاسبه میشود؟

درصورتیکه نیاز به دریافت خدمات در زمینه امور حقوقی بین المللی دارید ، میتوانید به منظور کسب اطلاعات بیشتر از هزینه و شرایط آن با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

چگونه میتوانم با کارشناسان شما در زمینه امور حقوقی بین المللی صحبت کنم؟

برای مکالمه تلفنی با کارشناسان ما در خصوص موارد مرتبط با امور حقوقی بین المللی میبایست ابتدا از طریق بخش مشاوره درخواست خود را ثبت نمایید ، کارشناسان ما پس از ثبت و تکمیل فرم حداکثر ظرف مدت 1 ساعت کاری با شما تماس خواهند گرفت.

برای دریافت مشاوره تخصصی در حوزه امور حقوقی بین المللی باید حضوری مراجعه کنم؟

خیر – کلیه فرایند مشاوره در خصوص امور امور حقوقی بین المللی بصورت غیر حضوری و تلفنی انجام میشود.

پروسه مرتبط با خدمات امور حقوقی بین المللی توسط چه افرادی در موسسه انجام میشود؟

کارشناسان موسسه ثبتا گروپ در زمینه امور حقوقی بین المللی دارای حداقل 10 سال تجربه و سابقه فعالیت بوده و با اتکا به این دانش و تجربه امور شما را در این حوزه با بالاترین کیفیت ممکن انجام میدهند.

چه کسانی میتوانند از خدمات ثبتا گروپ در زمینه امور حقوقی بین المللی استفاده کنند؟

کلیه متقاضیان در تمام کشورها با هر زبانی میتوانند از خدمات مجموعه ثبتا گروپ در زمینه امور حقوقی بین المللی استفاده نمایند.

چقدر طول میکشد تا مشاوران امور حقوقی بین المللی بعد از ثبت فرم با ما تماس بگیرند؟

حداکثر ظرف مدت 1 ساعت پس از تکمیل فرم مشاوره ، کارشناسان ما در زمینه امور حقوقی بین المللی با شما تماس خواهند گرفت .

تنظیم قرارداد امور حقوقی بین المللی با چه شرایطی انجام میشود؟

بمنظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط عمومی و خصوصی قرادادهایی که در زمینه امور حقوقی بین المللی منعقد میشوند میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید

آیا خدمات امور حقوقی بین المللی بصورت تضمینی ارائه میشود؟

کلیه خدماتی که توسط ثبتا گروپ در حوزه امور حقوقی بین المللی ارائه میشوند ، دارای نرخ ریت موفقیت بالای 95 درصد هستند.