ثبت شرکت در کویت
موسسه بین المللی ثبتا بواسطه قدمت 20 ساله در این حوزه در سریع ترین زمان ممکن و همچنین بعنوان نماینده تام شما در این کشور کلیه امور مربوط به ثبت شرکت در کویت را بطور کامل از ابتدا تا انتها و مطابق با آخرین استانداردها و قوانین حاکم بر این کشور انجام میدهد بطوریکه در هیچ یک از مراحل اجرایی و فرایند کار نیاز به حضور شما در این کشور نمیباشد
هم اکنون به منظور ثبت شرکت در کویت میتوانید با کارشناسان حقوقی موسسه تماس حاصل نمایید و یا از طریق همین سامانه بصورت اینترنتی درخواست خود را ثبت نهایی کنید .
international
Guaranteed
Fast service
Official degree

ثبت شرکت در کویت فعال میباشد (قابل ارائه)
مدارک مورد نیاز بمنظور ثبت شرکت در کویت
- پاسپورت با مهلت حداقل 6 ماهه تا پایان انقضا
- کارت شناسایی ملی و جدید
- 3 نسخه وکالت نامه محضری
- آخرین مدرک تحصیلی (تماس گرفته شود)
- تنظیم قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- سایر شرایط: تماس گرفته شود
شروط و الزامات ثبت شرکت در کویت
- شرط شماره 1: تحویل کلیه اسناد و مدارک متقاضی
- شرط شماره 2: عقد قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- شرط شماره 3: پرداخت حق الثبت و اجرا
- شرط شماره 4: در دسترس بودن متقاضی
- شرط شماره 5: ایجاد همکاری لازم در طی فرایند ثبت
- شرط شماره 6: متعهد به مفاد قرارداد منعقده
مراحل ثبت شرکت در کویت
توجه داشته باشید بمنظور ثبت شرکت در کویت میبایست مراحل زیر طی شود :
- آماده سازی اسناد و مدارک
- تنظیم قرارداد ثبت شرکت
- پرداخت هزینه های جاری
- تنظیم و تحویل اسناد و مدارک
- طی شدن مدت زمان ثبت شرکت
- ارائه اسناد ثبتی به متقاضی
مجموعه ثبتا توانسته با ایجاد شرایطی امکان ثبت درخواست و انجام مراحل ثبت شرکت در کویت را بصورت آنلاین و اینترنتی فراهم کند ، هم اکنون کلیه متقاضیان میتوانند از طریق همین سامانه و با تکمیل فرم مربوطه همچنین بارگزاری مدارک خود نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند ، ثبت نام و ارسال درخواست در این سامانه به منزله ثبت نهایی درخواست میباشد لذا در صحت و سقم اطلاعات وارد شده کمال دقت را داشته باشید .
فرم مشاوره / ثبت درخواست
بمنظور ثبت شرکت در کویت هم اکنون اقدام کنید
SABTTA
SABTTA GLOBAL CENTER

محتوای این صفحه عبارتند از:
درباره کشور کویت و شرایط اقتصادی
شرایط اقتصادی در کشور کویت بسیار عالی است. چون که کویت دارای منابع نفتی بسیار زیادی است. امروزه کویت در تلاش است تا بتواند صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی خود را تقویت کرده و به پیشرفت بیشتری دست یابد. در مورد وضعیت عمومی و اجتماعی این کشور باید گفت: مردم کویت همگی به زبان عربی صحبت میکنند. اما به دلیل این که انگلیسی ها در مدت زمان زیادی در این شهر حاکمیت داشتهاند، زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم به شمار میرود.
دین اکثر مردم کویت اسلام است و اسلام به عنوان دین رسمی این کشور شناخته میشود. تنها 30% از مردم کویت را مسلمانان اهل سنت شکل میدهند. تعداد کمی افراد مسیحی نیز در این کشور به چشم می خورد که فقط 4 % از مردم را تشکیل میدهند. از آنجا که دین رسمی مردم کویت، اسلام است، علاوه بر فعالیت هایی که از سوی دولت انجام میگیرد، مراکز اسلامی مردمی نیز در این کشور هستند که حضوری فعال و پررنگ دارند. چهارمین رتبه در بین تولید کنندگان نفت اوپک به کشور کویت تعلق دارد. به طوری که 2.75.000 بشکه نفت به صورت روزانه در این کشور تولید میگردد.
قوانین سرمایه گذاری در کویت
در سال 2003 میلادی قانونی با نام F.D.I با نام سرمایه گذاری مستقیم اشخاص خارجی در کویت، شناخته میشود، در این کشور به تصویب رسید و تا به امروز اجرا شده است. طبق این قانون در برخی بخش های سرمایه گذاری، سرمایه گذاران خارجی صاحب مالکیت چند درصدی میشوند. از زمانی که این قانون به کار گرفته شده، تعداد سرمایه گذاران خارجی افزایش یافته و موجب پیشبرد زیر ساخت ها شده است. امروزه تمرکز اصلی قانون F.D.I در حوزه های زیر میباشد:
- مبارزه با هدر رفتن آب
- اقتصاد و بانکدای
- نرم افزار
- سرمایه گذاری زیر ساختی
- بیمارستان و داروسازی
- بیمه
- گردشگری
- شهرسازی
- باربری زمینی و دریایی
- فناوری اطلاعات
- ارتباطات
حوزه های مختلف سرمایه گذاری در کویت
مبالغ سرمایه گذاری در این کشور در بخش های مختلف، متفاوت است. اما در مجموع این قانون وجود دارد که یک فرد خارجی برای سرمایه گذاری در این کشور، مجاز به مالکیت بیشتر از 49 درصدی از سهم شرکت نمیباشد. در واقع یک فرد خارجی تنها 49 درصد از سهم شرکت را میتواند تحت مالکیت خود دربیاورد. برای این که بتوانید در زمینههایی مانند تجهیزات پزشکی، ارتباطات و داروسازی اقدام به سرمایه گذاری نمایید، ابتدا میبایست مجوز لازم را وزارتخانههای مربوط به هر یک از آنها اخذ نمایید تا اجازه فعالیت داشته باشید.

حداقل مبالغ سرمایه گذاری در کویت
کشور کویت اقدامات موثری جهت دفاع و پشتیبانی از سرمایه گذاران خارجی برداشته است. یکی از آنها کاهش مبلغ اولیه سرمایه گذاری در بخش های مختلف است. در نتیجه یک فرد خارجی برای سرمایه گذاری بایستی حداقل مبلغ هایی را که در زیر مشخص شده، داشته باشد:
- مبلغ سرمایه گذاری در شرکت های خصوصی = 10.000 KWD (دینار کویت)
- مبلغ سرمایه گذاری در شرکت های عمومی = 25.000 KWD
- مبلغ سرمایه گذاری در سایر شرکت ها = 1000 KWD
این مبلغ برای شرکتهای خصوصی 10000 KWD(دینار) و برای شرکتهای عمومی 25000 KWD (دینار) و برای سایر شرکت ها 1000 KWD(دینار) میباشد. ( هر دینار کویت معادل 3.30 دلار آمریکا است)
شرایط ثبت شرکت در کویت
حال که به شما مراحل ثبت شرکت را توضیح دادیم، وقت آن رسیده با شرایط ثبت شرکت در کویت نیز آشنا شوید.
در اینجا شرایط ثبت شرکت را کامل شرح میدهیم:
- موسسان شرکت نباید کمتر از دو نفر و بیشتر از کارکنان باشد.
- حداقل یکی از شرکا نباید سابقه کیفری یا حکم دادگاه داشته باشد.
- در صورت وجود شریک خارجی، شریک شما باید دارای اقامت کویت باشد.
- کسی که مدیریت شرکت را به عهده میگیرد نباید کارمند دولت باشد.
- مجموعا شرکای خارجی نباید بیشتر از49% از سهام شرکت را داشته باشند.
- در کویت زن و شوهر مجاز نیستند شریک هم باشند، مگر اینکه شریک سومی هم وجود داشته باشد.
- مدیر شرکت باید یک شهروند کویتی یا اقامت یکی از کشورهای شورای خلیج فارس را داشته باشد.
- همه شرکا باید سندی ارائه دهند که ثابت کند ارزش کل سهم خود از سرمایه شرکت را پرداخت کردهاند.
اخذ اقامت کویت از طریق سرمایه گذاری
بدست آوردن شهروندی و تابعیت کویت از طریق سرمایه گذاری امکانپذیر است. اقامت دائم در کویت نیز از این طریق بدست میآید. سرمایه گذارن خارجی برای مهاجرت از این طریق نگران خانواده خود نباشند، چراکه از دیگر مزیت های سرمایه گذاری در این کشور این است که سرمایه گذاران میتوانند خانواده خود را نیز جهت مهاجرت و اقامت در کویت، همراه خود بیاورند.
چرا کشور کویت؟
کشور کویت همیشه به سرمایه گذاران علاقهمند نسبت به ثبت شرکت در کویت کمک و راهنمایی میکند. از آنجا که منابع نفتی این کشور کاهش یافته است واین کشور نیاز به تنوع بیشتر شغلی دارد، به همین دلیل کویت اقدامات زیادی انجام داده است که موجب جذب تعداد زیادی از سرمایه گذاران بین المللی به سوی این کشور شده است.
عوامل مختلفی وجود دارد که موجب بهبود و پیشرفت سرمایه گذاری در کشور کویت شده است، برای مثال مواردی مانند هزینه های پایین انرژی مصرفی، بالا بودن کیفیت زندگی، وجود منابع سرشار نفتی، شرایط ایده آل در زمینه سرمایه گذاری، سیستمهای بانکی منظم و در نتیجه مدیریت مالی خوب در کویت را میتوان نام برد. اگر قصد مهاجرت به کویت از طریق سرمایه گذاری را دارید، بهتر است این مقاله را به دقت مطالعه نمایید.