موسسه ثبتی، حقوقی و بین الملل Sabtta » خدمات موسسه » اخذ ویزا » اخذ ویزا
Your page rank:
موسسه بین المللی ثبتا (Sabtta Group) با ایجاد شعب خود در 34 کشور کلیه خدمات در زمینه اخذ ویزا را به عنوان نماینده تام شما در کشور مورد نظر انجام میدهد . موسسه مهاجرتی ثبتا به پشتوانه سالها تجربه و کادر مجرب و متخصص تمامی امور مربوط به خدمات اخذ ویزا را در در سریع ترین زمان ممکن به متقاضیان ارائه میکند . بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه مقالات مرتبط با اخذ ویزا میتوانید به پایگاه اطلاعاتی ثبتا مراجعه نمایید.
اگر قصد سفر به یک کشور خارجی را دارید باید توجه داشته باشید که علاوه بر داشتن گذرنامه نیاز به اخذ ویزا نیز دارید. سفر به کشور های دیگر جهت کار و تجارت ، گردشگری و تفریح ، بازدید از اقوام و آشنایان ، تحصیل در دانشگاه های معتبر و اقامت دائم نیاز به اخذ ویزا دارد.
مدت زمان مطالعه مطلب: 11 minutes
پرونده های موفــــــق ثبتی: + 14,000
ویزا یک سندی رسمی است که به فرد اجازه می دهد به طور قانونی وارد کشور مقصد شود. ویزا معمولاً توسط توسط سفارتخانه ، کنسولگری و یا اداره مرزبانی کشور مقصد بر روی گذرنامه فرد مهر می شود. به طور کلی می توان گفت ویزا یک مجوز و تاییدیه مشروط است که توسط یک کشور به یک فرد خارجی اعطا می گردد و به او اجازه ورود ، خروج یا اقامت رسمی آن کشور را میدهد. ویزامعمولاً شامل تاریخ اعتبار، مدت زمان اقامت فرد و همچنین نام کشور هایی است که فرد اجازه دارد به آنها سفر کند. ویزا می توانند امکان کار، تحصیل و اقامت دائم را در کشور مقصد برای فرد متقاضی ویزا فراهم کند. همچنین طبق قوانین مهاجرتی در جهان، برخی از کشور ها به شهروندان بعضی از کشورهای خاص اجازه ورود به کشور بدون ویزا می دهند.
اخذ ویزا به تنهایی تضمین ورود به یک کشور نمی باشد. می توان گفت که افسران مهاجرت (پلیس) در مرزها می توانند از ورود اشخاص و مسافران به دلایل مختلف از جمله مشکوک بودن فرد ، جعلی بودن مدارک ، ناقص بودن مدارک و … جلوگیری کنند. پلیس مهاجرت می تواند گذرنامه ، ویزا و سایر مدارک هویتی مسافران را کنترل کرده و در صورت نبود مشکل اجازه ورود را بدهد. به همین دلیل توصیه می کنیم هنگام ورود به مرزهای یک کشور تمامی مدارک هویتی خود را به همراه داشته باشید تا مشکلی حین خروج از مرز پیش نیاید.
ویزا از جهت صدور به 3 دسته کلی تقسیم بندی میشوند که عبارتند از:
کشورهایی که اصلا برای سفر به اون ها با هدف گردشگری و توریستی نیاز به ویزا نداریم. این کشورها تعدادشون واسه ما ایرانی ها خیلی زیاد نیست. بهتره همیشه قبل از سفر آخرین شرایط سفر به این کشورها رو از وبسایت وزارت خارجه اون ها یا سفارتشون در تهران جویا بشیم. مثلا کشور مالزی برای سال ها به ایرانی ها اجازه میداد بدون ویزا به مدت ۹۰ روز به اون کشور سفر کنند ولی دو سالی میشه که این مدت رو بسیار محدود و ۱۴ روز کرده. ترکیه، گرجستان، مالزی، ارمنستان، اکوادور و … جزو کشورهای این گروه هستند. هیچوقت به لیست هایی که توی اینترنت تحت کشورهای بدون ویزا داده میشه اعتماد نکنید و برای هر کشور جداگانه سرچ کنید تا نتایج به روز شده رو به دست بیارید.
کشورهایی که قبل از سفر باید برای ویزا اقدام بکنیم. اکثر کشورها برای مسافرهای ایرانی توی این دسته هستند. باید با مراجعه به سایت سفارت مورد نظر و یا تماس با سفارتخانه لیست مدارک مورد نیاز رو آماده کنیم و برای دریافت ویزا اقدام کنیم.
ویزا در لحظه ورود (visa on arrival) به این معنی هست که نیاز به صرف وقت و نوبت سفارت و … مانند مورد قبلی نیست. فقط در زمان ورود به کشور مقصد مبلغی پرداخت می کنیم (بعضی از کشورها نیاز به یک سری مدارک هم دارند) و برچسب ویزا در پاسپورت زده میشه. از کشورهای این گروه میتونم سریلانکا و تانزانیا رو مثال بزنم.
گذرنامه یا همان پاسپورت یک مدرک هویتی است که برای سفر و شناسایی شهروندان یک کشور صادر می شود. همچنین از گذرنامه برای تأیید تابعیت فرد در یک کشور استفاده می شود. در واقع گذرنامه به عنوان یک مدرک اولیه برای سفرهای خارجی مورد نیاز است. گذرنامه شامل عکس ، نام ، تاریخ تولد ، جنسیت و خصوصیات جسمی شما می باشد.
اما ویزا تأیید نامه ای است که به صورت الکترونیکی و یا به صورت کاغذی توسط سفارت کشور مقصد صادر می شود. و به دارنده اجازه ورود ، خروج یا اقامت رسمی برای مدت زمان مشخص را در کشور مقصد می دهد.
ویزاها از نظر تعداد دفعات ورود و خروج به کشور مقصد نیز متفاوت هستند و دارای سه نوع هستند که عبارتند از:
1- ویزای یکبار ورود( Single Visa ) : ویزا سینگل اجازه ورود به کشور مقصد را فقط برای یکبار به فرد می دهد. بعد از خروج از کشور نیز ویزای فرد باطل می گردد.
2- ویزای دوبار ورود : ( Double Visa ) این نوع ویزا به شخص اجازه سفر به کشور مقصد را فقط برای دوبار می دهد.
3- ویزای چندبار ورود ( Multiple Visa ) : یکی از محبوب ترین انواع ویزا می باشد. که در آن شخص اجازه دارد هر چند بار که تمایل دارد به کشور مقصد سفر کند.
با توجه به اهمیت این بخش پیشنهاد میکنیم در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی در مورد انواع ویزا با کارشناسان و مشاورین ما در ارتباط باشید تا به صورت کاملا رایگان اطلاعات تکمیلی را در این خصوص دریافت کنید.
تا اینجای کار با ویزا و انواع آن آشنا شدیم در ادامه با مدارک لازم برای اخذ ویزا در موسسه بین المللی ثبتا آشنا خواهیم. به طور کلی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا شامل موارد زیر می باشد.
بعضی از کشور های جهان ، قرارداد های ویژه ای را با هم امضا می کنند که طی آن شهروندان آنها می توانند بدون نیاز به گرفتن ویزا بین این کشورها سفر کنند. برای مثال می توان به قرارداد 26 کشور اروپایی که به کشورهای حوزه شینگن معروف هستند اشاره کرد.
ویزای شینگن ویزای اقامت کوتاه مدتی است که به دارنده آن اجازه می دهد تا در کشور های حوزه شینگن (26 کشور) سفر کند. این کشورها عبارتند از: اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیختن اشتاین ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس.
ویزای شینگن رایج ترین ویزا برای اروپا است. طبق آمار بدست آمده بیش از 15 میلیون نفر در سال 2019 از ویزای شینگن برای سفر به اروپا استفاده کرده اند. با توجه به این که کشورهای مطرح اروپایی زیادی به عضویت این منطقه درآمدهاند می توان گفت که ویزای شنگن از ارزش و اعتبار بالایی در سراسر جهان برخوردار است.
کشورهایی که ویزای ورودی الکترونیکی E-VISA صادر میکنند، عبارتنداز:
1- کشور آش گوا و باربودا: برای اتباع کشورهایی که به ویزا نیاز دارند، ویزای ورودی الکترونیکی (EEV) صادر میکند.
2- کشور استرالیا: پیشگام صدور ویزای الکترونیکی E-VISA با اداره مسافرت الکترونیکی برای گردشگران میباشد و همچنین برای گردشگران اروپایی و متقاضیان کسب و کار نیز ویزای الکترونیکی صادر میکند. تغییرات اخیر در قانون مهاجرت به این معناست که تقریبا تمام ویزاها ( از جمله اقامت دائم) به طور پیش فرض به صورت الکترونیکی صادر میشود مگر اینکه به برچسب و یا مهر نیاز باشد. (به طور مثال، برای سوار شدن به هواپیما) با این حال، شهروندان نیوزلند باید طبق قرارداد TRANS TASMQA وارد کشور استرالیا شوند.
3- کشوربحرین: برای اتباع کشورهای واجد شرایط، ویزای الکترونیکی صادر میکند.
4- کشور کامیوج: از طریق سیستم e-visa، ویزای الکترونیکی خود را برای اکثر بازدید کنندگان صادر میکند.
5- کشور جیبوتی: کشور جیبوتی نیز ویزای اکترونیک صادر میکند.
6- کشور گرجستان: برای اتباع کشورهای واجد شرایط، ویزای الکترونیک صادر میکند.
7- کشور ساحل عاج: به بازدید کنندگان اجازه میدهد تا برای ویزای الکترونیکی در خواست دهند که در صورت تأیید میتوانند در فرودگاه Bouet در شهر آبیجان این ویزا را صادر کنند.
8- کشور کویت: ویزای الکترونیکی اتباع ۵۲ کشور را از طریق پرتالهای آنلاین خود صادر میکند سایر ملیتها ممکن است برای اقامت دائم و کار حرفههای منتخب درخواست ویزای الکترونیک بدهند.
9- کشور نیوزلند: هم اکنون برخی از ویزاهای کشور خود را به صورت الکترونیکی صارد میکند.
10- کشور روآندا: همه ویزاهای خود را به صورت الکترونیکی صادر میکند.
11- کشور سائوتومه و پرنسیپ: برای تمام مسافران خود، از طریق e-visa ویزای الکترونیکی صادر میکند.
12- کشور ترکیه: از آپریل سال ۲۰۱۳ برای مسافران خود ویزای الکترونیکی صادر می کند. برخی از کشورهای خاص آفریقایی، فقط اگر از خطوط هوایی ترکیه استفاده کنند ملزم به اخذ ویزای الکترونیکی هستند.
13- کشور ارمنستان: ویزای الکترونیکی را برای کشورهای خاص واجد شرایط صادر میکند.
14- کشور آذربایجان: برای اتباع ۸۱ کشور و افرادی که قصد اقامت دائم ندارند، از طریق سییستم آسان ویزا asan vids، ویزای الکترونیکی صادر میکند.
15- کشور ویتنام: برای اتباع ۴۰ کشور واجد شرایط، ویزای الکترونیکی صادر میکند.
16- کشور برزیل: ویزای الکترونیکی را برای اتباع استرالیا، ژاپن، کانادا و ایالات متحده صادر میکند.
17- کشور کانادا: ویزای الکترونیک را به بازدیدکنندگان سابق بدون ویزا، از طریق مجوز مسافرتی الکترونیک (ETA) صادر میکند.
18- کشور اتیوپی: برای بازدید کنندگان کشورشان، ویزای الکترونیک صادر میکند.
19- کشور هند: برای اتباع کشورهای واجد شرایط، ویزای الکترونیکی ( به اصطلاح ویزای توریستی) صادر میکند.
20- کشور کنیا: برای اتباع کشورهایی که برای ورود نیاز به ویزا دارند، ویزای الکترونیک صادر میکند.
21- کشور میانمار: برای اتباع کشورهای واجد شرایط، ویزای الکترونیکی صادر میکند.
22- کشور عمان: ویزا الکترونیکی برای بازدید کنندگان واجد شرایط صادر میکند.
23- کشور سنت کیتس و نویس: برای بازدید کنندگانی که نیاز به ویزا دارند، ویزای الکترونیکی صادر میکند.
24- کشور سریلانکا: از طریق سیستم مجوز سفر الکترونیکی، برای کشورهای واجد شرایط، ویزای الکترونیکی صادر می کند.
25- کشور اوگاندا: برای کشورهایی که نیاز به اخذ ویزا دارند، ویزای الکترونیکی صادر میکند.
قانون اجرای ویزاهای الکترونیکی را در سال ۲۰۱۸ یا ۲۰۱۹ اعلام کردهاند. کشورهایی که در بالا نام برده شد لیست کامل نیستند، و برخی از کشورها ممکن نیست طبقه بندی مالی دقیق تری از این مقولهها داشته باشند. که نکات مربوط به جغرافیای خود، شرایط اجتماعی، اقتصاد، معاهدات بین المللی و غیره را منعکس میکنند. بقیه کشور ها ممکن است برخی از انواع را در دستههای وسیع تری ترکیب کنند.
اشخاص ایرانی برای سفر به کشور های کشورهایی مثل ترکیه ، مالزی ، گرجستان، ارمنستان و اکوادور نیاز به گرفتن ویزا ندارند. اما مدت زمان حضور در این کشور ها محدود است.
در صورت اتمام تاریخ اعتبار ویزا می توان آن را تمدید کرد یا اقدام به اخذ ویزای Multiple کرد. همچنین اگر بیشتر از مدت اعتبار ویزا در کشور مقصد بمانید هنگام خروج از آن کشور باید جریمه بپردازید. ارائه ی مدرک زبان برای اخذ ویزا از بعضی کشور ها با توجه به زبان آن کشور الزامی است.
همیشه بعضی از کشورها سخت گیری های زیادی را هنگام صدور ویزا اعمال می کنند که موجب می شود اشخاص به دلیل عدم تسلط بر قوانین ویزا زمان و هزینه زیادی را از دست بدهند. به همین جهت پیشنهاد می کنیم که همیشه قبل از اقدام برای اخذ ویزا، حتماً تحقیقات لازم در این زمینه را انجام دهید و با اخذ مشاوره و راهنمایی های تخصصی در این مورد از نکات مهم برای اخذ ویزا مطلع گردید. موسسه بین المللی ثبتا با دانش و تجربه ی چندین ساله و همچنین داشتن کارشناسان و مشاوران حرفه آماده کمک به شما در زمینه مشاوره و اخذ ویزا می باشد.
در این قسمت رایج ترین سوالات در زمینه اخذ ویزا کشورها مطرحو به آنها پاسخ داده شده است ، شما همچنین میتوانید در هر ساعت از شبانه روز با وکلای رسمی امور ما تماس بگیرید
این ویزا معمولا برای بازدید های کوتاه مدت و چند روزه از یک کشور صادر میشود، بسیاری از کشورها، به دلایل مختلف برای این دیدارها تمایز و تفاوت قائل میشوند.
این نوع ویزا در فرودگاه یا بندر وردوی اعطا می شود. این به این معنی نیست که کشور مقصد نیاز به اخذ ویزا ندارد، زیرا بازدید کندگان باید قبل از اینکه به خاک آن کشور وارد شوند، اقدام به دریافت ویزا کنند. تقریبا همه کشورها یک شرایط پیش بینی نشده را برای ویزای در بدو ورود در نظر میگیرند.
رویدادهای ویزا در یک بانک اطلاعاتی ذخیره میشود و به شماره پاسپورت مرتبط است. هیچ گونه برچسب، صدور و یا تمبری در گذرنامه، قبل از سفر الصاق نمیشود. این برنامه به روی اینترنت انجام میشود.
صدور ویزا میتواند یکبار ورود باشد، یعنی ویزای مسافر پس از خروج از کشور بلافاصله لغو میشود. ویزای دوبار ورود، یا چند بارورود، به مسافر اجازه میدهد دو یا چند بار به کشور مورد نظر با همان ویزا وارد شود. کشورها همچنین ممکن است ویزاهای ورود مجدد را صادر کنند که به دارنده اجازه میدهد به طور موقت بدون تضعیف ویزا، خاک آن کشور را ترک کنند. حتی ویزای تجاری به طور معمول به دارنده آن اجازه نخواهد داد که بدون مجوز، در کشور میزبان کار اضافی انجام دهد. پس از صدور، ویزا به طور معمول پایه در یک دوره زمانی مشخص استفاده شود. در برخی از کشورها، اعتبار ویزا به زمان اقامت در آن کشور است. اعتبار ویزا گاه نشان دهنده دوره زمانی است که ورود به کشور مجاز است.
تحلیل و بررسی و اطلاع از آخرین خبرها و مقالات آموزشی در رسانه خبری فین تک ، اخبار اقتصادی ، اخبار بورس ، اخبار بازار های مالی ، اخبار ارز دیجیتال ، خبرهای فناوری و …. ، روزانه هزاران خبر در خبرگزاری فین تک منشر و در دسترس بازدیدکنندگان سایت قرار میگیرد