افتتاح حساب بانکی در مالزی
هم اکنون به منظور افتتاح حساب بانکی در مالزی میتوانید با کارشناسان حقوقی موسسه تماس حاصل نمایید و یا از طریق همین سامانه بصورت اینترنتی درخواست افتتاح حساب بانکی در مالزی را ثبت نهایی کنید .
مدارک مورد نیاز بمنظور افتتاح حساب بانکی در مالزی
- پاسپورت با مهلت حداقل 6 ماهه تا پایان انقضا
- کارت شناسایی ملی و جدید
- 3 نسخه وکالت نامه محضری
- آخرین مدرک تحصیلی (تماس گرفته شود)
- تنظیم قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- سایر شرایط: تماس گرفته شود
شروط و الزامات افتتاح حساب بانکی در مالزی
- شرط شماره 1: تحویل کلیه اسناد و مدارک متقاضی
- شرط شماره 2: عقد قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- شرط شماره 3: پرداخت حق الثبت و اجرا
- شرط شماره 4: در دسترس بودن متقاضی
- شرط شماره 5: ایجاد همکاری لازم در طی فرایند ثبت
- شرط شماره 6: متعهد به مفاد قرارداد منعقده
مراحل افتتاح حساب بانکی در مالزی
توجه داشته باشید بمنظور افتتاح حساب بانکی در مالزی میبایست مراحل زیر طی شود :
- آماده سازی اسناد و مدارک
- تنظیم قرارداد ثبت شرکت
- پرداخت هزینه های جاری
- تنظیم و تحویل اسناد و مدارک
- طی شدن مدت زمان ثبت شرکت
- ارائه اسناد ثبتی به متقاضی
مجموعه ثبتا توانسته با ایجاد شرایطی امکان ثبت درخواست و انجام مراحل افتتاح حساب بانکی در مالزی را بصورت آنلاین و اینترنتی فراهم کند ، هم اکنون کلیه متقاضیان میتوانند از طریق همین سامانه و با تکمیل فرم مربوطه همچنین بارگزاری مدارک خود نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند ، ثبت نام و ارسال درخواست در این سامانه به منزله ثبت نهایی درخواست میباشد لذا در صحت و سقم اطلاعات وارد شده کمال دقت را داشته باشید .

محتوای این صفحه عبارتند از:
مقدمه ای بر افتتاح حساب بانکی در مالزی
مالزی یکی از موفقترین نظامهای اقتصادی جنوب شرق آسیا است. این کشور در سال ۲۰۱۱ با جمعیتی حدود ۲۸ میلیون نفر دارای رشد بیش از ۷ درصدی تولید ناخالص ملی بود. بسیاری از شرکتها و افراد توانمند مالزی آمادگی سرمایهگذاری در کشورهای دیگر را دارا هستند و نیز داد و ستد کالا و خدمات با مالزی و جذب سرمایهگذار برای پروژههای بزرگ نیز امکانپذیر است.
از این رو اقتصاد شکوفا مالزی زمینه مناسبی را برای همکاریهای اقتصادی با آن کشور فراهم کرده است. با توجه به اینکه بیش از نیمی از مردم مالزی مسلمان بوده و علاقه خاصی به همکاری با تجار کشورمان دارند و این مزیت در اختیار بسیاری از کشورهای دیگر نیست میتوان از آن حداکثر بهرهبرداری را کرد.
توسعهیافتگی سیستم بانکداری اسلامی مالزی
در سال ۱۹۸۱ کمیته ملی تحقیق، بهمنظور مطالعه و ارائه راهکار به دولت در تمام زمینههای تاسیس و عملیات اجرایی بانک اسلامی در مالزی از جمله جنبههای قانونی، دینی و عملیاتی تاسیس شد و تحقیقات در این زمینه نشان داد که تاسیس یک بانک اسلامی در مالزی از لحاظ سودآوری و عملیات پروژهای مفید و قابل اجرا است؛ بنابراین پس از تصویب قانون بانکداری اسلامی در سال ۱۹۸۳ این شیوه از بانکداری رسما کار خود را در کشور مالزی آغاز کرد و از سال ۱۹۹۳ با دادن مجوز به بانکهای غیراسلامی نیز موجب شد تمام موسسات بانکی در کشور مالزی بتوانند محصولات مربوط به بانکداری اسلامی را به مشتریان خود ارائه کنند.
بانکها و موسسات مالی اسلامی مالزی
در کشور مالزی حدود ۴۰ بانک و موسسه مالی اسلامی، به صورت کاملا اسلامی یا با باجههای اسلامی مشغول به انجام فعالیتهای مطابق با شریعت هستند.
بانکهای اسلامی با بهکارگیری بیش از ۸۰ محصول و خدمات مالی مختلف و با بهکارگیری مفاهیمی از جمله مضاربه، مشارکت، مرابحه و با رشد متوسط سالانه ۳۷ درصد نسبت به دو دهه گذشته، یکی از بخشهای مالی با رشد سریع در مالزی را تشکیل میدهند.
در واقع، تسریع در صدور مجوز برای فعالیتهای بانکی مطابق با شریعت، مالزی را به یک قطب رقابتی در نظام بانکداری اسلامی تبدیل کرده است.

بانک مرکزی در مالزی
بانک مرکزی مالزی (NBM) در ۲۶ ژانویه ۱۹۵۹ در کوالالامپور تاسیس شد. پس از نشست وزیران اقتصاد و دارایی کشورهای گروه پنج (G-۵) در نیویورک (سال ۱۹۸۵) و کاهش ارزش دلار که به ضرر هنگفت بانک مرکزی مالزی انجامید، جعفر حسین، مدیر وقت این بانک، استراتژی ویژه ای را با هدف جبران خسارت طراحی کرد که مبتنی بر حضور فعال بانک مرکزی در بازارهای اقتصادی جهان از جمله بازار «فورکس» بود.
به لطف این فعالیت های اقتصادی، BNM تا سپتامبر ۱۹۹۰، ۵۰۰ میلیون دلار آمریکا درآمد کسب کرد. در جولای ۲۰۰۵ و به دنبال شناور شدن ارز چین، بانک مرکزی مالزی نیز ارز کشور را شناور کرد که این روند تا به امروز ادامه دارد.
بانک های عمده تجاری کشور مالزی
۹ بانک عمده تجاری مالزی عبارتند از:
آفین بانک برهاد (با ۸۲ شعبه در سراسر کشور، دولتی)، ALIANSE بانک برهاد، AM بانک برهاد (دولتی با ۲۰۰ شعبه)، CIMB بانک برهاد، EON بانک برهاد، هونگ لئونگ بانک برهاد، مالایان بنکینگ برهاد، (دولتی، بزرگ ترین بانک مالزی، با ۳۳۴ شعبه داخلی و ۳۴ شعبه بین المللی)، پابلیک بانک برهاد (دولتی)، RHB بانک برهاد (دولتی با ۲۰۰ شعبه) ۱۳ بانک خارجی که زیر پوشش انجمن بانک های مالزی در این کشور فعالیت می کنند نیز عبارتند از:
بانک ABM-AMRO، بانک بانگوک، بانک آمریکا، بانک چین، بانک توکیو، سیتی بانک، دوویچه بانک (بانک آلمان)، بانک HSBC مالزی، موسسه بانکداری خارجی چین، بانک استاندارد چارترد، بانک نوا اسکایتا، بانک JPMorgan&co و در نهایت، بانک یونایتد اورسیز.
وضعیت بانکداری در مالزی
نظام بانکداری مالزی افزون بر یک دهه است که در مسیر خصوصی سازی و لیبرالیزاسیون اقتصادی گام برداشته و توانسته در جمع کشورهای آسیایی حوزه اقیانوس آرام، کسب اعتبار و وجهه کند. این توسعه روز افزون البته به لطف جمع شدن بانک های عمده زیر چتر حمایتی انجمن بانک های مالزی (Association of Banks in Malaysia، با نام اختصاری ABM) محقق شده است.
انجمن بانک های مالزی در نوامبر ۱۹۷۳ با هدف تثبیت و استقرار یک نظم عملیاتی واحد بین بانک های این کشور و با مشارکت و همکاری مستقیم بانک مرکزی مالزی تاسیس شد.
عضویت در این انجمن برای تمام بانک های دارای مجوز و حتی دفاتر نمایندگی بانک های خارجی مستقر در مالزی میسر است. در حال حاضر ۲۲ بانک تجاری شامل ۹ بانک داخلی و ۱۳ نمایندگی بانک های خارجی در این انجمن عضویت دارند. مجموعه این بانک ها در مالزی یک هزار و ۷۷۹ شعبه و بیشتر از ۷۰ هزار پرسنل دارند.
سخن پایانی
یکی از این نسبتها بازده سرمایه است که از تقسیم سود خالص به حقوق صاحبان سهام به دست میآید که حدود ۱۵ درصد بوده و نشان میدهد در سطح مطلوب و بالاتر از سطح استاندارد جهانی است. نسبت هزینه به درآمد، بهعنوان یکی از شاخصهای کارآیی در بانکداری اسلامی مالزی برابر ۵/۴۹ درصد بوده که نشان میدهد بانکها از نظر کارآیی مطلوب و در سطح استاندارد جهانی (۵۰ درصد) واقع شدهاند.
هریک از شما عزیزان اگر قصد افتتاح حساب در مالزی را دارید می توانید با کارشناسان ما در موسسه ثبتا تماس حاصل نمایید.