افتتاح حساب بانکی در پاکستان
موسسه بین المللی ثبتا بواسطه قدمت 20 ساله در این حوزه در سریع ترین زمان ممکن و همچنین بعنوان نماینده تام شما در این کشور کلیه امور مربوط به افتتاح حساب بانکی در پاکستان را بطور کامل از ابتدا تا انتها و مطابق با آخرین استانداردها و قوانین حاکم بر این کشور انجام میدهد بطوریکه در هیچ یک از مراحل اجرایی و فرایند کار نیاز به حضور شما در این کشور نمیباشد
هم اکنون به منظور افتتاح حساب بانکی در پاکستان میتوانید با کارشناسان حقوقی موسسه تماس حاصل نمایید و یا از طریق همین سامانه بصورت اینترنتی درخواست خود را ثبت نهایی کنید .
international
Guaranteed
Fast service
Official degree

افتتاح حساب بانکی در پاکستان فعال میباشد (قابل ارائه)
مدارک مورد نیاز بمنظور افتتاح حساب بانکی در پاکستان
- پاسپورت با مهلت حداقل 6 ماهه تا پایان انقضا
- کارت شناسایی ملی و جدید
- 3 نسخه وکالت نامه محضری
- آخرین مدرک تحصیلی (تماس گرفته شود)
- تنظیم قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- سایر شرایط: تماس گرفته شود
شروط و الزامات افتتاح حساب بانکی در پاکستان
- شرط شماره 1: تحویل کلیه اسناد و مدارک متقاضی
- شرط شماره 2: عقد قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- شرط شماره 3: پرداخت حق الثبت و اجرا
- شرط شماره 4: در دسترس بودن متقاضی
- شرط شماره 5: ایجاد همکاری لازم در طی فرایند ثبت
- شرط شماره 6: متعهد به مفاد قرارداد منعقده
مراحل افتتاح حساب بانکی در پاکستان
توجه داشته باشید بمنظور افتتاح حساب بانکی در پاکستان میبایست مراحل زیر طی شود :
- آماده سازی اسناد و مدارک
- تنظیم قرارداد ثبت شرکت
- پرداخت هزینه های جاری
- تنظیم و تحویل اسناد و مدارک
- طی شدن مدت زمان ثبت شرکت
- ارائه اسناد ثبتی به متقاضی
مجموعه ثبتا توانسته با ایجاد شرایطی امکان ثبت درخواست و انجام مراحل افتتاح حساب بانکی در پاکستان را بصورت آنلاین و اینترنتی فراهم کند ، هم اکنون کلیه متقاضیان میتوانند از طریق همین سامانه و با تکمیل فرم مربوطه همچنین بارگزاری مدارک خود نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند ، ثبت نام و ارسال درخواست در این سامانه به منزله ثبت نهایی درخواست میباشد لذا در صحت و سقم اطلاعات وارد شده کمال دقت را داشته باشید .
فرم مشاوره / ثبت درخواست
بمنظور افتتاح حساب بانکی در پاکستان هم اکنون اقدام کنید
SABTTA
SABTTA GLOBAL CENTER

محتوای این صفحه عبارتند از:
عملکرد نظام بانکی در پاکستان
ابزارهای اصلی تنظیم اعتبارات بانکی در پاکستان، تعیین کمترین و بیشترین نرخ بازدهی در هر یک از روشهای مجاز اعطای تسهیلات است که بانک دولتی پاکستان (بانک مرکزی) در فواصل زمانی مختلف انجام میدهد. در پاکستان نیز گرایش نظام بانکی بیشتر به طرف اعطای تسهیلاتی است که نرخ بازدهی قطعی داشتهاند و عملاً تسهیلاتی که بر مبنای تقسیم سود و زیان صورت گرفته درصد بسیار محدودی را تشکیل داده است، در حالیکه درصد تسهیلات مبتنی بر بازدهی قطعی در همان مراحل اولیه به حدود ۸۰% از کل تسهیلات بالغ شده است.
تجربه بانکداری پاکستان نشان میدهد که تحقق بانکداری اسلامی، سیاستهای پولی و اثرگذاری آن را مختل نکرده و حتی با توجه به امکان تغییر نرخ بازدهی در تسهیلات مختلف، توانایی مقامات پولی در تخصیص منابع مالی افزایش یافته است.
بانک های پاکستان
بانکداری در پاكستان از آغاز استقلال تاكنون ، دوران دشواری را گذرانده است زيرا قدرت های سیاسی در اداره بانک های ملی دخالت داشته و به همين جهت اين بانک ها نتوانسته اند از شايستگی لازم برخوردار باشند.
به طور كلي شش گروه بانک در پاكستان وجود دارد:
- بانک های ايالتی : شامل بانک مركزی و سه بانک ديگر
- بيش از ۲۰ بانک خارجی
- تعداد قابل توجهی بانک های تجاری خصوصی
- بانک های سرمايه گذاری
- نهادهای توسعه مالي
- انواع صندوق های سرمایه گذاری
سیستم بانکداری پاکستان
بخش بانکداری در پاکستان تاریخچه ای غنی دارد و مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته است. برخی از بانکها، مانند بانک مرکزی، قبل از شکلگیری پاکستان وجود داشتهاند و بعد از آن گسترش یافتهاند.
بانکها در دهۀ 1970 دولتی شدند ولی پس از دهۀ 1990، با شروع موج اول خصوصیسازی، برخی به بخش خصوصی واگذار و تعدادی بانکهای خصوصی جدید نیز وارد بازار شدند. بانک MCB جزء بانکهایی بود که به بخش خصوصی واگذار شد و بانکهای الحبیب، الفلاح و عسکری در کنار چندین بانک دیگر، بانکهای خصوصی بودند که در دهۀ 1990 تاسیس شدند.

بانک اسلامی در پاکستان
بانک میزان، نخستین بانک اسلامی در پاکستان بود که در 2002 فعالیتش را آغاز کرد. پس از آن و با فاصلۀ اندکی، بانک اسلامی (تاسیس در 2005) و بانک اسلامی دبی (تاسیس در 2005) فعالیتشان را آغاز و سپس تمام بانکهای تجاری، بخش بانکداری اسلامی خود را راهاندازی کردند.
در طول تقریباً 15 سال بعد از آن، بانکداری اسلامی امروزه تقریباً 15% کل حسابهای بانکی را در اختیار دارد. از آن زمان، اصلاحات بانکی به طور مستمر و به ویژه در دو حوزۀ «ارتقاء ثبات سیستم مالی از طریق افزایش سرمایۀ بانکها» و «تشویق بانکها به افزایش میزان پسانداز و وامدهی از طریق مدیریت سپردههای قانونی نزد بانک مرکزی» در جریان بوده است.
بانک های فعال در پاکستان
در حال حاضر، 30 بانک تجاری در پاکستان فعال هستند که نسبت به 36 بانک فعال در ابتدای دهۀ گذشته، نشاندهندۀ کاهش تعداد بانکها است. کاهش تعداد در طول یک دهۀ اخیر به این دلیل بوده که تعدادی از بانکهای خارجی از پاکستان خارج شده و تعدادی از بانکهای پاکستانی هم با یکدیگر ادغام شدهاند.
پنج بانک بزرگ (اصطلاحاً Big 5) بر بانکداری پاکستان تسلط دارند: حبیب بانک، نشنال بانک، یونایتد بانک، امسیبی بانک، و Allied Bank. این 5 بانک روی هم بیش از 55% کل دارایی بانکهای پاکستانی را در اختیار دارند. با این وجود، بانکهایی مانند بانک الفلاح و میزان بانک در طول چند سال اخیر به خوبی رشد کرده و تسلط این پنج بانک بر بازار را به خطر انداختهاند.
انواع بانکداری در پاکستان
نظام بانکداری اسلامی از سه گروه بانکهای روستایی، بازرگانی و واحدهای کسب و کار اسلامی تشکیل شده است که هر یک از این نهادهای اسلامی براساس قانون، مجاز به استفاده از ابزارهای خاصی در راستای انجام فعالیت های متعارف و همچنین پاسخگویی به نیازهای مراجعهکنندگان به بانک میباشند.
قانون نظام بانکداری اسلامی پاکستان در بخش تجهیز منابع بانکی، امکان استفاده از روشهای حساب دیداری و پس انداز مبتنی بر ودیع و مضاربه، حساب مدتدار مبتنی بر تجهیز منابع بانکی داده است.
سخن پایانی
پاکستان از جمله کشورهای اسلامی است که در سالهای اخیر رشد بالایی در توسعه و گسترش خدمات تأمین مالی اسلامی و بانکداری اسلامی داشته است که مهمترین عامل جمعیت مسلمان زیاد این کشور در کنار حمایتهای علما و مردم از فعالیتهای مبتنی بر شریعت میباشد.
شما عزیزان و همراهان گرامی ثبتا می توانید برای اطلاع از شرایط افتتاح حساب بانکی در کشور پاکستان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.