افتتاح حساب بانکی در افغانستان
هم اکنون به منظور افتتاح حساب بانکی در افغانستان میتوانید با کارشناسان حقوقی موسسه تماس حاصل نمایید و یا از طریق همین سامانه بصورت اینترنتی درخواست افتتاح حساب بانکی در افغانستان را ثبت نهایی کنید .
مدارک مورد نیاز بمنظور افتتاح حساب بانکی در افغانستان
- پاسپورت با مهلت حداقل 6 ماهه تا پایان انقضا
- کارت شناسایی ملی و جدید
- 3 نسخه وکالت نامه محضری
- آخرین مدرک تحصیلی (تماس گرفته شود)
- تنظیم قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- سایر شرایط: تماس گرفته شود
شروط و الزامات افتتاح حساب بانکی در افغانستان
- شرط شماره 1: تحویل کلیه اسناد و مدارک متقاضی
- شرط شماره 2: عقد قرارداد رسمی با موسسه ثبتا
- شرط شماره 3: پرداخت حق الثبت و اجرا
- شرط شماره 4: در دسترس بودن متقاضی
- شرط شماره 5: ایجاد همکاری لازم در طی فرایند ثبت
- شرط شماره 6: متعهد به مفاد قرارداد منعقده
مراحل افتتاح حساب بانکی در افغانستان
توجه داشته باشید بمنظور افتتاح حساب بانکی در افغانستان میبایست مراحل زیر طی شود :
- آماده سازی اسناد و مدارک
- تنظیم قرارداد ثبت شرکت
- پرداخت هزینه های جاری
- تنظیم و تحویل اسناد و مدارک
- طی شدن مدت زمان ثبت شرکت
- ارائه اسناد ثبتی به متقاضی
مجموعه ثبتا توانسته با ایجاد شرایطی امکان ثبت درخواست و انجام مراحل افتتاح حساب بانکی در افغانستان را بصورت آنلاین و اینترنتی فراهم کند ، هم اکنون کلیه متقاضیان میتوانند از طریق همین سامانه و با تکمیل فرم مربوطه همچنین بارگزاری مدارک خود نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند ، ثبت نام و ارسال درخواست در این سامانه به منزله ثبت نهایی درخواست میباشد لذا در صحت و سقم اطلاعات وارد شده کمال دقت را داشته باشید .

محتوای این صفحه عبارتند از:
مقدمه ای بر افتتاح حساب در بانک افغانستان
در طول دو دهه گذشته، با وجودی که بانکداری در افغانستان با فرازوفرودهای به همراه بوده اما ۱۲ بانک مطرح در حال حاضر در داخل کشور فعالیت دارند. این بانک ها شامل ۳ بانک دولتی، ۱ بانک خصوصی با شیوه بانکداری اسلامی، ۷ بانک تجارتی خصوصی و ۱ بانک خارجی می شود.
با رشد اینترنت، از حدود یک دهه به این سو، بانکداری الکترونیک در افغانستان آغاز شد. با آن که اینترنت در بخش های دیگر نظیر استفاده از رسانه های اجتماعی و ارتباطات با استقبال گسترده مواجه شده و زمینه ساز تغییرات بزرگ فرهنگی- اجتماعی گردیده اما در حوزه پول و بانکداری با استفاده از اینترنت و بانکداری اینترنتی، استقبال عمومی داشته است.
نقش بانک مرکزی و رقابت بانکها در افغانستان
اساس گزارش ها، در حال حاضر حدود ۲۵۰ هزار نفر از خدمات کارت الکترونیکی در سطح کشور استفاده میکند. این کارتها در شفاخانهها، سوپرمارکیتها و فروشگاهها استفاده میشود.
ولی این رقم از سوی نجیبالله امیری، رئیس اجرائی اتحادیه بانکهای کشور حدود ۸۶۵ هزار نفر عنوان می شود.
با این که بانکهای کشور در بازار و در رقابت با همدیگر سعی میکنند خدمات بهتری ارائه نمایند، اما در برخی موارد گزارش می شود که نظر به استاندردهای جهانی خدمات الکترونیک بانکی، این خدمات در داخل افغانستان به شدت پایین و محدود است.
با این حال، سخنگوی بانک مرکزی می گوید که “این بانک وظیفه ثبات قیم، نظارت از خدمات مالی و چاپ پول را به عهده دارد و نمیتواند در فعالیت بانکها و میزان فعال بودن آن در سطح جهان دخالتی داشته باشد.”
بانک ها و سپرده گذاری در افغانستان
همزمان با رشد بانکداری در افغانستان، میزان مشارکت شهروندان برای سپرده گذاری در بانک ها نیز با اما و اگرهای رشد داشته است.
بر اساس گزارش ها، در مجموع در ۱۲ بانک کشور، سپردههای بانکی به ۲۶۵ میلیارد افغانی میرسد، داراییهای ثبت شده در بانکها به مبلغ ۳۱۰ میلیارد است و ۳٫۶ میلیون نفر در بانکها سپرده گذاری داشته اند.
بانکها تا کنون ۴۴ میلیارد افغانی قرض دادهاند و آمار قرضه گیرندهها نیز به ۷۱ هزار نفر می رسد. در همین حال، گزارش ها می رسد که مجموع نمایندگی های فعال بانک ها در سراسر کشور به ۴۱۳ نمایندگی می رسد.
همچنان باید گفت ۳۵۱ ماشین صرافی یا خودپرداز در نقاط مهم شهرها وجود دارد.
در سیستم بانکداری الکترونیک بانکها کارتهای متفاوتی با امتیازات مختلف را در دسترس شهروندان قرار دادهاند که توسط آن میتوان به خرید و فروش آنلاین، انتقال پول از یک حساب به حساب دیگر، دریافت کردت، پرداخت مالیه، بیل برق و پرداخت معاشات کارمندان رسیدگی کرد.

تقویت بانکداری در افغانستان
قانون جدید بانکداری دولت افغانستان تلاش نمود تا ضمن توسعه بانکهای دولتی زمینه را برای گسترش و فعالیت بانکهای خصوصی نیز فراهم نماید تا این بانکها در راستای تحقق برنامههای اقتصادی کشور فعالیت نمایند و منابع مالی را به سوی فعالیتهای سودمند و مولد اقتصادی سوق دهند.
فعالیت بانکهای خصوصی افغانستان سریع تر از بانکهای دولتی اند و دلیل آن اینست که سیستم بانکهای خصوصی کاملاً به سیستم جدید بانکداری و اینترنت مجهز میباشند
بانکهای دولتی افغانستان
- پشتنی بانک
- بانک ملی افغانستان
- دافغانستان بانک بانک مرکزی افغانستان
- نوی کابل بانک
- بانک انکشاف صدرات
- بانک رهنی و تعمیراتی
- بانک انکشاف زراعتی
- بانک توسعه صنایع دستی
بانکهای خصوصی افغانستان
تمامی بانکهای خصوصی افغانستان پس از ۲۰۰۴ تأسیس شدهاست. عبارتند از
- عزیزی بانک
- بانک بینالمللی افغانستان
- باختر بانک
- میوند بانک
- افغان یونایتد بانک
- اولین بانک قرضههای کوچک در افغانستان
- غضنفر بانک
- آرین بانک
- بانک تجارتی افغانستان
سخن پایانی
بانک مرکزی افغانستان و نظام بانکداری افغانستان با روی کار شدن دولت جدید جمهوری اسلامی افغانستان خصوصاً بعد از توشیح قوانین جدید د افغانستان بانک و قانون پول و بانکداری وارد مرحله جدید شد.
افغانستان بانک با تطبیق ریفورم پولی با چاپ و نشر پول جدید به خوبی توانست بحران تورم پولی را در کشور مهار کند که پایانی بود برای تغییر شکل پولی افغانستان. زیرا تا کنون با روی کار آمدن هر رژیم جدید شکل و نوع پول افغانی دستخوش تغییر بودهاست.
برای افتتاح حساب در این کشور می توانید با کارشناسان ما در ثبتا درارتباط باشید.