موسسه ثبتی، حقوقی و بین الملل Sabtta » خدمات موسسه » سرمایه گذاری بین المللی » سرمایه گذاری بین المللی
Your page rank:
موسسه بین المللی ثبتا (Sabtta Group) با ایجاد شعب خود در 34 کشور کلیه خدمات در زمینه سرمایه گذاری بین المللی را به عنوان نماینده تام شما در کشور مورد نظر انجام میدهد . موسسه مهاجرتی ثبتا به پشتوانه سالها تجربه و کادر مجرب و متخصص تمامی امور مربوط به خدمات سرمایه گذاری بین المللی را در در سریع ترین زمان ممکن به متقاضیان ارائه میکند . بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه مقالات مرتبط با سرمایه گذاری بین المللی میتوانید به پایگاه اطلاعاتی ثبتا مراجعه نمایید.
امروزه بسیاری از كشورهای جهان برای تقویت رشد اقتصادی ، افزایش اشتغال ، توسعه زیرساخت ها و… تمایل شدیدی به جذب سرمایه های خارجی پیدا كرده اند. ما در موسسه بین المللی ثبتا بواسطه دانش و تجربه چندین ساله ای که داریم همچنین با داشتن کارشناسان و وکلا حرفه ای در اقصی نقاط جهان به شما کمک می کنیم تا سرمایه گذاری مناسب و سودآوری در کشور های مختلف جهان داشته باشید.
سرمایه گذاری در شرکت های داخلی و دارایی های کشور دیگری توسط یک سرمایه گذار را سرمایه گذاری خارجی گفته می شود. شرکت های بزرگ چند ملیتی با افتتاح شعبه و گسترش سرمایه گذاری های خود در سایر کشورها به دنبال فرصت های جدید برای رشد اقتصادی و پیشرفت خود هستند. سرمایه گذاری خارجی تا حد زیادی به عنوان یک عامل اصلی رشد اقتصادی تلقی می شود. سرمایه گذاری های خارجی توسط افراد و شرکت هایی که به دنبال توسعه دامنه فعالیت خود هستند ، انجام می شود. شرکت های بزرگ اغلب به دنبال تجارت با کشورهایی هستند که کمترین مالیات را در آن کشور ها پرداخت کنند. و این کار را با ثبت شرکت هایی چون دفتر شعبه یا دفتر نمایندگی در کشوری که قوانین مالیاتی مطلوبی برای جذب سرمایه گذاران خارجی دارد انجام می دهند .
سرمایه گذاری خارجی در کشور ها به روش های مختلفی صورت می گیرد. که به طور کلی شامل : سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) ، سرمایه گذاری اوراق بهادار خارجی (FPI) ، جریان های رسمی و وام های تجاری می باشد.
سرمایه گذاری مستقیم خارجی عمل شروع یا سرمایه گذاری در مشاغل کشورهای خارجی است. به عنوان مثال ، اگر یک شرکت چند ملیتی آمریکایی فعالیت خود را در چین یا هند با افتتاح محل کار خود یا از طریق همکاری با یک شرکت محلی آغاز کند ، این سرمایه گذاری بخشی از سرمایه گذاری مستقیم خارجی است. اقتصاددانان جریانهای مستقیم خارجی را بین كشورها ردیابی می كنند زیرا به عنوان یک امر مهم در رشد اقتصادی موثر است.
سرمایه گذاری مستقیم خارجی می تواند از طریق ثبت شرکت در یک کشور خارجی ، یا از طریق سرمایه گذاری مشترک با یک شرکت خارجی انجام شود.سرمایه گذاری های مستقیم خارجی و قوانین حاکم بر آنها می تواند در استراتژی رشد شرکت محوری باشد.
در سال 2017 ، شرکت اپل در ایالات متحده آمریكا 507.1 میلیون دلار برای تقویت كار تحقیق و توسعه خود در چین ، به عنوان سومین بازار بزرگ خود سرمایه گذاری کرد.
این نوع سرمایه گذاری خارجی توسط یک شرکت انجام شود. همچنین ممکن است توسط شخصی انجام شود که سرمایه مشترک داشته باشد. سرمایه گذاری FDI به شرکت سرمایه گذار اجازه می دهد سهام شرکت تابعه را داشته باشد. اما در سرمایه گذاری FPI موقتی تر باشد. ابزارهای سرمایه گذاری مانند سهام و اوراق قرضه معمولاً با FPI معامله می شوند. سهام و اوراق قرضه نمونه هایی از سرمایه گذاری هستند که به راحتی قابل معامله هستند. شرکتی که سهام و اوراق قرضه خود را از یک شرکت خارجی دارد لزوماً سهمی در آن شرکت که در آن سرمایه گذاری می کند ندارد.
در سرمایه گذاری جریان رسمی ، سرمایه گذاری بین کشورها انجام می شود. در سرمایه گذاری جریان رسمی ، یک کشور توسعه یافته تر یا از نظر اقتصادی مرفه ، در کشوری سرمایه گذاری می کند که کمتر توسعه یافته است. کشور های گیرنده سرمایه گذاری جریان رسمی به طور معمول از پشتیبانی مالی و فناوری و کمک هایی در مدیریت دولتی و اقتصادی برخوردار می شوند.
وام تجاری نیز نوعی سرمایه گذاری خارجی است که به طور معمول در قالب وام بانکی اتفاق می افتد. این نوع سرمایه گذاری ممکن است بین کشورها یا بین شرکت ها در کشورهای مختلف انجام شود.
همچنین نوعی دیگر از سرمایه گذاری خارجی به صورت سرمایه گذاری غیر مستقیم وجود دارد.سرمایه گذاری غیرمستقیم نوعی فرصت سرمایه گذاری است که نیازی به خرید واقعی دارایی ندارد. یکی از ساده ترین راه ها برای درک چگونگی یک سرمایه گذاری غیرمستقیم بدین صورت است که یک سرمایه گذار تمایل دارد که از سرمایه گذاری در املاک و مستغلات سود کسب کند ، اما تمایلی به مالکیت واقعی املاک و مستغلات ندارد. در این سناریو ، سرمایه گذار سهام سهام شرکتی را که مالک این املاک و مستغلات است را خریداری می کند. همانطور که ارزش سهام افزایش می یابد، سرمایه گذار نیز از سود سهام بهره می برد.
از آنجا که سرمایه گذار هیچ گونه مسئولیتی در قبال مدیریت مستقیم املاک و مستغلات درگیر را بر عهده نمی گیرد ، شناسایی فرصت های مرتبط با موقعیت های خاص جغرافیایی و کار از طریق شخص ثالث برای سرمایه گذاری نسبتاً ساده است. با توجه به اهمیت این بخش در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی در خصوص انواع روش های سرمایه گذاری با کارشناسان و مشاوران موسسه بین المللی ثبتا تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ما در این خصوص شما راهنمایی کنند.
سرمایه گذاری در کشور های مختلف با توجه به ثبات اقتصادی و سیاسی آن کشور انجام می شود. همچنین همه گیری بیماری COVID-19 نگرانی زیادی را برای بسیاری از سرمایه گذاران ایجاد کرده است. سرویس تحقیقات کنگره جهانی ادعا می کند که همه گیری ویروس کرونا می تواند رشد اقتصادی جهانی را تا 2٪ کاهش دهد.
واقعیت این است که در صورت بروز رکود جهانی ، همه کشورها تحت تأثیر قرار نمی گیرند. برخی از کشورها برای مقاومت در برابر سقوط اقتصادی بسیار مستحکم هستند آنها محرکهای رشد داخلی زیادی دارند که باعث حداقل وابستگی آنها به بازارهای جهانی شده است. براساس تحقیقات بانک جهانی ، چهار عامل منحصر به فرد یک فرد یا یک شرکت تجاری را به سرمایه گذاری در یک کشور تحریک می کند. که شامل : منابع طبیعی کشور ، بازارها ، کارایی و دارایی های استراتژیک آن کشور می باشد.
با استفاده از این چهار عامل تعیین کننده ، کشورهایی که برای سرمایه گذاری در سال 2021 انتخاب شده اند بر اساس ویژگی هایی چون قوانین مالیاتی ، ثبات اقتصادی ، کارآفرینی ، نوآوری ، نیروی کار ماهر ، فناوری ، زیرساخت ها ، حمایت از سرمایه گذاران و کیفیت زندگی جز بهترین ها بوده اند.
کرواسی: اقتصاد پایدار این کشور اروپایی ، همراه با جمعیت کارآفرین و مبتکر ، باعث شده است که سرمایه گذاران خارجی نسبت سرمایه گذاری در آن ترغیب شوند. در سه ماهه اول سال 2019 ، کرواسی بیش از 389 میلیون دلار سرمایه مستقیم مستقیم خارجی جذب کرده بود.
تایلند: تایلند از تنش های تجاری بین ایالات متحده آمریکا و چین بسیار سود می برد. در نه ماه اول سال 2019 ، این کشور 69 درصد افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی را در مقایسه با سال 2018 دریافت کرد. 65 درصد این سرمایه گذاری در بخش های خودرو سازی ، الکترونیک و برق و دیجیتال هدایت بوده اند.
انگلستان: انگلیس از نظر اقتصادی پایدار است و دارای نیروی کار متخصص و ماهر فنی می باشد. طبق اعلام سازمان ملل ، انگلیس ششمین کشوری است که بیشترین جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی را به خود اختصاص داده است. در هفت ماه اول سال 2019 ، شرکت های فناوری ایالات متحده آمریکا و آسیا 3.7 میلیارد دلار در شرکت های فناوری در این کشور سرمایه گذاری کردند.
اندونزی: اندونزی با داشتن حدود 650 سهام ارزشمند و سقف بازار بیش از 500 میلیارد دلار ، یکی از بزرگترین بازارهای سهام آسیا می باشد. همچنین با داشتن 260 جمعیت یک بازار مصرف کننده بسیار قوی محسوب می شود.اقتصاد قوی و سرمایه گذاری های سنگین در حمل و نقل و زیرساخت ها ، اندونزی را به یک کشور مناسب جهت سرمایه گذاری تبدیل کرده است
هند: هند یکی از برترین کشور با بیشترین ورودی مستقیم سرمایه گذاری خارجی است. هند از سال 2019 جز 5 کشور برتر از نظر سرمایه گذاری قرار داشته است. در این کشور آسیایی سرمایه گذاری های زیادی در زمینه تحقیق و توسعه انجام شده است.
سرمایه گذاری خارجی در هر کشور مزایای فراوانی دارد که از مهمترین آنها می توان به تقویت رشد اقتصادی آن کشور اشاره کرد. به عنوان مثال ، یک کشور در حال توسعه ممکن است از سرمایه گذاری خارجی به عنوان راهی برای تأمین اعتبار زیرساخت های جدید یا اشتغال برای نیروی کار محلی خود بهره مند شود. از طرف دیگر ، شرکت های چند ملیتی می توانند از این طریق به عنوان راهی برای گسترش نام و اعتبار خود در بازارهای بین المللی بهره مند شوند. همچنین می توان از مهمترین مزایای سرمایه گذاری خارجی موارد به موارد زیر اشاره کرد.
در این مقاله در خصوص سرمایه گذاری خارجی ، مزایا و انواع روش های آن توضیحاتی ارائه شد. همچنین بهترین کشور ها جهت سرمایه گذاری خارجی معرفی شد. که می تواند یک راهنمای کلی جهت سرمایه گذاری در کشورهای مختلف باشد. همچنین شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرمایه گذاری خارجی با کارشناسان و مشاورین مجرب موسسه ثبتا تماس حاصل کرده و بصورت رایگان اطلاعات تکمیلی را در این خصوص را دریافت کنید.